Rólam

Üdvözöllek a KenceKonyha blogján

Gáspár Viki szépségterapeuta és sminkmester vagyok, a szappan- és kence készítés tanfolyamok vezetője.Több mint egy évtizede foglalkozom az arcok szépítésével , a szépség szakmával.

Aromaterapeuta tanulmányaimat a kiváló Panarom képzésein végeztem és jelenleg is folyamatosan képzem magam az aromaterápia különböző területein. Évek óta készítek különféle kozmetikumokat amiket a kozmetikus, aromaterapeuta, masszőr és természetgyógyász szakemberek is előszeretettel használnak a munkájuk során. Ez vezetett arra, hogy minél szélesebb körben vigyem közelebb az emberekhez a natúr kozmetikumok készítését és használatát.
 Szinte minden női magazinnak dolgoztam már , rendszeresen készítek anyagokat  és írok szakmai lapoknak cikkeket a szépségápolásról , sminkelésről és a natúr kozmetikumok készítéséről ..
Jól tudom, hogy a szépség belülről fakad, hogy akkor a legsugárzóbb, ha a természetes vonások összhangját emeljük ki.  Pontosan tudom, hogy minden arcból smink nélkül is kihozható az egyedi szépség és egy szép , egészséges , ápolt bőrt sminkelni sem nagyon kell.
 Így született meg a gondolat, hogy a http://www.gasparvikismink.hu/ túl, felépítsem és elindítsam a natúr kozmetikumok, kencék és szappanok készítésének tanfolyamait is.

Kellemes időtöltést kívánok

Gáspár Viki

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

© 2013-2014 Kencekonyha. Minden jog fenntartva. Designed by Templateism

Back To Top