2013. december 12., csütörtök

Egészséggel a szépségért

14:39



Az egészséges életmódhoz, az egészséges táplálkozás mellett nemcsak a rendszeres testmozgás, de a bőrünk egészséges, káros anyagoktól mentes táplálása is hozzá tartozik. Hiába próbálsz egészségesen élni, ha a bőröd egészségére nem fordítasz figyelmet és  káros, vagy mérgező anyagokat viszel be a bőrön keresztül a szervezetedbe.
Biztosan hallottatok már róla, hogy a boltokban kapható kozmetikumokban mennyi káros anyag található. Kémiai tartósítószerek, kőolaj származékok, méreganyagok. A " jónevű" kozmetikai termékek árának igazán legalább a 80 %-a reklám, 2%-a a tégely és  0.1 %-a a hatóanyag .Ezek bizony elég elszomorító adatok, de egy kis odafigyeléssel te is elkészítheted magadnak a 100 % hatóanyag tartalmú , a saját bőrödnek megfelelő , kiváló minőségű kozmetikumaidat, szappanjaidat , ráadásul sokkal olcsóbban. Az olcsóbban egyáltalán nem jelenti az alacsonyabb minőséget, SŐT ! Kiváló minőségű, ellenőrzött biogazdálkodásokból való alapanyagokhoz bármikor hozzá lehet jutni , biztosan tudod majd hogy a hatóanyagok benne vannak a készítményeidben, és hidd el a bőr nagyon meghálálja a sok vitamint, egészséges anyagokat , a 100 %-os finom olajakat , vajakat, virágvizeket. Néhány hét alatt, fantasztikus változást lehet elérni a bőr minőségén, állagán , szemmel láthatóan üdébb, ragyogóbb és ami a legfontosabb egészségesebb lesz.

A szerző:

Szépségterapeuta és sminkmester vagyok, a szappan- és kence készítés tanfolyamok vezetője. Több mint egy évtizede foglalkozom az arcok szépítésével, a szépség szakmával. Évek óta készítek különféle kozmetikumokat amiket a kozmetikus, aromaterapeuta, masszőr és természetgyógyász szakemberek is előszeretettel használnak a munkájuk során.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

© 2013-2014 Kencekonyha. Minden jog fenntartva. Designed by Templateism

Back To Top