2014. január 19., vasárnap

A gránátalma

2:58

A gránátalma a szerelem, a termékenység és a bőség ősi jelképe. Nemcsak finom és egészséges, de messze híres a bőrre gyakorolt kiváló hatásáról is. Rengeteg C-vitamin, E-vitamin és Kálium tartalma mellett elsőrendű sejtvédő antioxidáns, ami a szabadgyökök legnagyobb ellensége. Értékes hatóanyagai aktiválják a bőr regenerációját, visszaállítják a bőr rugalmasságát, piros zselébe rejtőzködő magocskái nagyon gazdagok telítetlen zsírsavakat tartalmazó olajokban, melyek hatékonyan építik a bőr és a bőrszövet sejtmegújítását és lassítják a bőr öregedését.


Polifenolokat, gyümölcscukrot, flavonoidokat tartalmaz, a legjobb ellagsav forrás, antimutagén és antikarcinogén hatású. Erős gyulladáscsökkentő, megszünteti a fertőzéseket, kiválóan regenerálja a bőr felső hámrétegét, emellett segíti az öregedő bőr sejtstimulálását.

A szerző:

Szépségterapeuta és sminkmester vagyok, a szappan- és kence készítés tanfolyamok vezetője. Több mint egy évtizede foglalkozom az arcok szépítésével, a szépség szakmával. Évek óta készítek különféle kozmetikumokat amiket a kozmetikus, aromaterapeuta, masszőr és természetgyógyász szakemberek is előszeretettel használnak a munkájuk során.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

© 2013-2014 Kencekonyha. Minden jog fenntartva. Designed by Templateism

Back To Top