2013. december 18., szerda

Arctérkép

4:00A kozmetikumkészítés egyik legfontosabb szempontja a bőrtípus megállapítása, emellett pedig az esetleges bőrproblémák diagnosztizálása.Sokszor találkozom olyan tünetekkel ,melyeknél  sajnos a kozmetikum készítés csak a második lépcső , a bőrön megjelent belső szervi problémákat csak átmenetileg,  felületileg lehet kezelni. A szép és egészséges bőr a külső belső tápláláson együttesen múlik.

397477_2779089013743_568066356_n.jpg

Ha igazán drasztikus változást szeretnénk elérni , érdemes a szervezet egészséges táplálkozására is odafigyelni.Sokszor a belső szervi megbetegedések elsődleges tünetei a bőrön keresztül válnak egyértelművé és láthatóvá , amit egy orvosi vizsgálat és egy vérvétel pontosíthat.Érdemes odafigyelni ezekre a jelekre , mert a bőr egy olyan fantasztikus szerv ami mindent visszatükröz, a lelki problémáktól a testünk betegségéig.

A szerző:

Szépségterapeuta és sminkmester vagyok, a szappan- és kence készítés tanfolyamok vezetője. Több mint egy évtizede foglalkozom az arcok szépítésével, a szépség szakmával. Évek óta készítek különféle kozmetikumokat amiket a kozmetikus, aromaterapeuta, masszőr és természetgyógyász szakemberek is előszeretettel használnak a munkájuk során.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

© 2013-2014 Kencekonyha. Minden jog fenntartva. Designed by Templateism

Back To Top